Image

Renovlies

Wel de uitstraling van strak stucwerk, zonder te hoeven stucen? Het kan met renovlies! Dit sterke materiaal is ideaal voor het verbergen van oneffenheden, (krimp)scheuren en bouwnaden.

Image

Latex spuitwerk

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. Omdat het werk aanzienlijk sneller gaat dan traditioneel rollen, is er een grote tijdswinst te boeken.

Image

Schilderwerk

Goed schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behoud van uw wanden en uw houtwerk. Kiezen we voor spuiten of rollen? Welke verf is het geschikt? Wij adviseren u van A tot Z.

Image

Behang

Behang is ideaal om de sfeer en uitstraling van uw woning te veranderen. Kiest u voor traditioneel behang, vinylbehang, fotobehang of behang met een betonlook? Wij zorgen voor een excellent resultaat.

Image

Stucwerk

Strakke wanden of plafonds zorgen voor een luxe uitstraling. Bovendien is het een voorwaarde voor veel soorten wandafwerking. Onze vakstucadoors helpen u hiermee.

Image

Deco-stucwerk

Van decoratief stucwerk of betoncire tot uniek behang of stoere panelen. Luxe wandbekleding geeft elk interieur een stijlvol karakter. We werken altijd met de beste producten en materialen.

Direct contact.

Telefoon
06 - 14 36 26 60

E-mail
info@demuurmeesters.nl