Latex (airless) spuitwerk

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren. Omdat het werk aanzienlijk sneller gaat dan traditioneel rollen, is er een grote tijdswinst te boeken. Dit maakt het een prijstechnisch interessante keuze.

In veel situaties kan airless latex spuitwerk ook op structuurondergronden zoals spack of spachtelputz worden toegepast. Wij spuiten een complete woning in 1 à 2 dagen. In het afplakken zit relatief veel werk; het spuitproces gaat razend snel.

Met een keuze uit verschillende kleuren en een cleane look die goed tot z’n recht komt in zowel nieuwbouw als renovatie, is airless spuiten een populaire decoratieve afwerking. Maar voor alles geldt: een methode komt pas goed uit de verf met de juiste techniek.

Bij latex spuiten staan wij garant voor kwaliteit. Wij gebruiken alleen kwaliteitsmerken. Deze zijn afschrobbaar en duurzaam in gebruik. Daarnaast dekt de verf beter en krijgt u op lange termijn geen vergeling of andere verkleuring van uw wanden. Een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft!

Onze werkzaamheden:

  • Latex spuiten
  • Spack spuiten
  • Lak spuiten

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw vloer? Wij komen graag bij u langs!

06 - 14 36 26 60

Ons werk.

Klik op de foto's voor een grotere weergave.

Contact.

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom maken we altijd een offerte op maat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stel direct uw vraag

Ongeldig

Ongeldig

Ongeldig

Daarom kiest u voor
De Muurmeesters:

Deskundig advies
Jarenlange ervaring
Kiezen voor kwaliteit
Betrouwbare partner

Direct contact.

Telefoon
06 - 14 36 26 60

E-mail
info@demuurmeesters.nl